Framtiden 090511

Nu har jag lagt ut sånt som jag jobbat med den senaste tiden, så takten på publiceringarna kommer att avta. Men från och med nu kan jag lova att det med jämna mellanrumm kommer att dyka upp alster. Har faktiskt i detta nu några saker på gång.... :-)

Vi ses snart!

Tags 090511



Ett urval av mina tags.

Dopminne 090511



Scrappat på samma vis som tavlan med Jonathan.

Liten blir stor 090511



Scrappat på canavasduk uppspänt på träram, storlek ca 20*10 cm. Bakgrunde fick jag genom att använda chalk, "Jonathan" är skrivet med Hippi Chick från Cuttlebug, hjärtana är av chipboard, den runda blomman är en brad från Storbrittanien. "Jonte" är enstaka bokstäver i klistermärkesform ...

Minialbum 090511



Ett minialbum i bokform. "Boken" består av en låda i papp som ser ur som en liten bok, storlek ca 7*4cm.  Bokens blad är i dragspelsform, egentillverkat. Allt är dekorerat med fina papper, färg, snören. band, foton, dikter, utstansningar m.m, m.m. 

Alla hjärtans dag 090511



Underst: framsidan på alla hjärtanskortet jag gjorde til min käre gubbe. :-) Kortet är ca 10*10 cm och vitt i grunden. Jag har färgat det med röd stämpeldyna och fäst ett svart papper med sametsmönster på. Jag ritade en smal svart ram runt och skrev ordet love längs ramen. Sedan rev jag ett vanligt vitt papper, ett genomskinligt rött papper och limmade ihop de två med ett rödrutigt band på toppen. Hjärtat är Cuttlebugs form och dubbelt med ett vitt under och genomskinligt rött ovanpå. Jag skrev ut orden puss och be mine på datorn, limmade på dem på det röda hjärtat, skrev tonight på det vita och ritade en tunn svart ram runt båda som avslutning. Bakpå det vita hjärtat srev jag min mans namn. Hjärtat är fäst med det rödrutiga bandet och en metallbrad.

Överst: innuti kortet är det samma svarta sametsmönstade papper som  på framsidan. Hjärtat är Cuttlebug och dekorationen en ring i metall. På motsatta sidan har jag låtit det rutiga bandet från framsidan få vara med och dekorerat med metallbrads i form av hjärtan med vingar, inköpta från USA. Det lilla röda hjärtat är också en brad. Texten har jag skrivit ut från datorn på vanligt utskrftspapper. Filthjärtat har jag sytt själv och piffat upp med pärlor och en brad.

Med varm deltagande 090511



Dubbelt, svart kort ca 15*15 cm. Svart ram i dekorgummi, grönt strassglas i ramens blommor. Texten är ett teckenstitt ur Word som jag tvyvärr just nu inte minns namnet på.

Friends forever 090511


Dubbelt kort i ca 15*15 cm storlek. Pappret på framsidan har jag rivit och knölat till för att få lite annat utseende och när jag fäste pappret på kortet vek jag upp nedre hörnet och fäste med en brad. Små svara brads fick plats i de andra hörnen. Dekorationen är en utstansning jag fått i samband med ett inköp och cirkeln har jag gjort själv av guldmetall och svart papper. Jag har skrivit och ritat krusidull med guldpenna.


Kärlek per post 090511



Sending you some lovein' är stämplat och kortet är dekorerat med utstansad blomma och hjärta som jag inte minns var jag fått ifrån.

Happy birthday 5



Happy birhday är stämplat sedan är kortet dekorerat med papper. Storlek ca 12*10 cm,

Happy birthday 4 090511



Söt stämpel målad med akvarellpennor. Happy birhday är stämplat medan fyran är skriven för hand.

Happy birthday 3



Happy birthday är stämplat och sedan är kortet dekorerat med papper, ca 12*10 cm.

Happy birthday 2 090511



Happy birthday är stämplat och sedan är kortet dekorterat med papper. Storlek ca 12*10 cm.

Hjärtegrönt 090511



Vattenstämplade små blommor, förutom på det understa dekorationspappret. Hjärtanen är Cuttlebugs i metallpapper i guld. Storlek ca 10*10, med kuvert.

Från oss 090511



Dubbelt kort, 10*10 cm. Har ett liknande i lila, fast enkelt.

Hjärta 090511



Bakgrunden är stämpeldyna och hjärtat är "duttat" med stämpeldyna med hjälp av egenhädigt tillverkad schablon. En liten glasstrass som dekoration.
Kortet är dubbelt och ca 12*10 cm stort.

Kärlek på japanska



I det lilla kortet på framsidan har jag skrivit en kort strof ur en kärlekssång från japan. Innuti kortet står det "Jag älskar dig" på japanska.

Rosa litet Happy Birthday 090510



Dubbelt kort, 10*10 cm med tom insida, men med kuvert dekorerad med tygblomma.  Själva kortet har en bakgrund av vattenstämplade hjärtan och sedan dekoreat med fyrkanter i olika papper. Tillsist är det stämpat med texten "Happy birthday" och dekorerat med en likadan blomma som på kuvertet.

Läsande björn 090510



Som sagt motivet från en gardin och fixat det med glitterlim och piffat runt kortets kanter med stämpeldyna

Krya på dig 090510



Dubbelt kort med tom insida. Storlek ca 10*10 cm. Texten av dekorgummi och Hippi Chick Cuttlebug.

Gäspande björn 090510


Två nallar 090510


Ny fart på gammtanta! :-)

Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och börjat scrappa på allvar igen. Jag har till och med fixat mig ett alldeles eget scraprum här hemma i Villan. Jag har också tagit kort på det mesta jag gjort sedan vi sågs sist och under de närmaste dagarna har jag tänkt att jag ska ladda upp så ni här också ska få se! :-)

Jag börjar med att visa ett gäng nallekort som jag gjort av gamla gardiner. Jag har fixat till gardinens motiv med lite glitterlim och inuti kortet gjorde jag en detalj från motivet med glitterlim. Runt om kortet har jag piffat med stämpeldynan.

RSS 2.0